BUWOG INFORMATION CENTRE AND ENTRANCE
Vienna, 13th District
1996 - 2002
TEXTPHOTOSPLANS
GMMK , Foto: Elisabeth Mayr-Keber , Gert M. MAYR-KEBER ZT-GmbH. Buwog Kundenzentrum 1996-2002

The client's instructions were to design a more attractive entrance area and to develop facilities inside this area for customer-oriented information and activities such as special events, project presentations or exhibitions.

The entrance area was considerably enlarged by redesigning the plinth fa├žade. The actual entrances themselves were moved forward, which clearly separated them from the residents' entrance to the building and simultaneously made them more prominent. The new reception area is connected to a continuously-manned information centre. The rest of the space, partitioned off with movable dividing walls, is available for the activities outlined above.